Hvad er single-spil, kombinationsspil og systemspil i Sport på Unibet?

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Et single-spil er et væddemål, hvor du vælger resultatet for én begivenhed. Du kan vinde oddset ganget med din indsats. Du kan foretage flere single-spil på en online bookmaker som fx Unibet ved hjælp af fanebladet “Single” øverst på spillekuponen.

Et kombinationsspil er et væddemål, der er afhængigt af resultatet af mere end en begivenhed – man kan tilføje op til 12. Hvis du vælger 8 begivenheder, kan du under fanebladet kombinationer foretage et ottefoldigt spil. Dette er et akkumulerende spil og du skal have forudsagt alle begivenheder korrekt for at få en gevinst. Hvis du vinder, vil din indsats blive gange med det samlede antal odds for de 8 begivenheder. Det kan du finde flere oplysninger om på Spiludennemid.

Under fanebladet Systemer er der anført alle de forskellige kombinationsspil, der er tilgængelige inden for dine næste 8 valg. Du kan spille på dem, men husk på, at din indsats bliver ganget med antallet af mulige resultater. Hvis du derfor gerne ville spil “seksfoldigt” (kombinations med seks), vil din indsats blive ganget med 28, da det er det antal vinderkombinationer for 6, der er mulige indenfor de næste 8 valg.

En Trixie er, når du vælger 3 begivenheder og placerer 4 spil – 3 doubler og 1 trippel. En Yankee er, når du vælger 4 begivenheder og placerer 11 spil – 6 doubler og 4 trippel og en firdobbelt.
Når du placerer et systemspil, kan du også vælge bankers. Det er begivenheder, hvordu er meget sikker på resultatet, og hvor du gerne vil inkludere dem i alle kombinationer. Det er kun kombinationer, der indeholder “banker”, der placeres, og denne “banker” skal vinde, hvis du skal have gevinst.

Hvordan placerer jeg et spil på sport på Unibet?

Du skal vælge den sport, som du vil spille på, og derefter kan du se udvalget af mulige spil. Ved at klikke på oddsene kan du tilføje en begivenhed til din spillekupon. Hvis du ønsker at oprette et kombinationsspil, skal du blot klikke på oddsene for andre spil.
Vælg, hvor meget du vil spille (din indsats) samt den type spil, du ønsker at foretage. Den potentielle gevinst bliver beregnet, når dit spil er blevet accepteret, og der vil blive vist en kvittering under fanebladet “Ikke-afgjorte væddemål”. Du kan se dine væddemål under ”Spilhistorik” under fanen ”Sport” i højre side af din skærm. Du skal være logget på og have penge på kontoen, før du kan placere et væddemål.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *