Har du prøvet Henze systemet?

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Har du prøvet Henze systemet?

Som du nok allerede ved, eftersom du læser på denne hjemmeside, så findes der rigtig mange forskellige systemer til at vinde på oddset.

Vi har skrevet om mange af dem, men et af de systemer vi ikke har skrevet om før, er Henze Systemet. Henze Systemet er en system udviklet af den danske oddser, Henrik Rothenbücher, der opfandt systemet, mens han boede på Malta.

Systemet er et meget simpelt system, som ikke kræver den store indsats, men som alligevel kan give et stort afkast. Du vinder i gennemsnit 10 % pr. gang du better, hvis du selvfølgelig formår at ramme det rigtige odds.

Hvad er Henze Systemet?

Henze Systemet er et system med lav indsats, men med mulighed for den store gevinst. Det kræver dog masser af tålmodighed, da det er en længere proces.

Hvis du gerne vil i gang med Henze Systemet, skal du være villig til at spille på de helt lave odds. Henze Systemet går nemlig ud på, at du spiller odds helt ned til odds 1.10. Teorien i dette system er nemlig, at du starter med 100 kr. Når du har spillet de 100 kr. til odds 1.10 og vundet, vil du have 110 kr.

Det lyder ikke som alverden, men i længden kan det blive til en million kr. Regnestykket lyder nemlig på, at hvis du spiller 100 kr. til odds 1.10, og derefter spille 110 kr. til odds 1.10, og fortsætter således, så vil du efter 97 væddemål have 1.000.000 kr.

Hvor det er bedst at spille Henze System?

Det bedste sted at spille Henze Systemet har i vores øjne været hos bet365. Hos bet365 har de nemlig en helt fantastisk live betting service, hvor du kan bette på stort set alle sportsgrene. Der hvor skaberen af Henze Systemet havde mest succes, var da han bettede på live fodbold hos bet365.

Det bedste råd til Henze Systemet er at holde sig fra tenniskampe. Tenniskampe har nemlig vist sig at være dræberen hos rigtig mange, der prøver Henze Systemet. Her vil odds hurtigt være nede i 1.10, men hvis spilleren bare bliver brudt en enkelt gang, så kan det vende fuldstændig på hovedet.

Et andet tip er også at spille live, da man aldrig før kampene præcis kan regne ud hvordan de gik. Mange benyttede sig af Henze Systemet under VM 2014 i Brasilien, hvor de spillede på U 5.5 mål i Holland – Spanien. Havde man spillet live, havde man nok valgt en anden løsning, da Holland pludselig gik målamok.

Mere om Henze systemet og anvendelse

Er der ingen risiko ved Henze Systemet?

Naturligvis er der altid en risiko, uanset hvilket system du følger. Ved Henze Systemet er risikoen dog meget mindre, da du ikke kan tabe et stort beløb. Hvis du sætter 100 kr. ind, så er det altså kun 100 kr. du taber, uanset om du har vundet 1 eller 50 gange i træk.

Hvis du eks. tager et system som Martingale, så vil du kunne ruinere dig selv. Her fordobler du nemlig din indsats pr. gang, og hvis du taber, når du better 52.000 kr., så er du pludselig ude, hvor du måske ikke kan bunde længere.

Derfor er Henze Systemet et fantastisk system til hygge bettere, der gerne vil have chancen for at vinde det store beløb for en lav risiko. Betragt det som en form for lottokupon.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *