Kapitel 3 – Købe spil

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU

Det er de færreste, der har en fordel i alle sportsgrene, så man leder naturligvis efter inspiration andre steder, og håber man kan finde nogle gode spil. Sandsynligvis derfor har I besøgt 1x2system. Der findes rigtig mange sider, som leverer gratis spil, og de eksperter, der gør det, plejer at have en rigtig god tilbagebetalingsprocent. Ulempen ved de rigtig gode eksperter, som leverer gratis spil, er, at de tit arbejder på et lille marked, hvor oddset hurtigt bliver slashet, så hvis eksperten anbefalede et spil til odds 2, så går der ikke mere end 5 minutter, så er oddset nede på 1,75 og har måske mistet al værdi (betvalue). Det er fordi, der er så mange, der følger ham, så man skal være rigtig hurtig, hvis man skal have det odds, der er blevet anbefalet, og det kan være meget svært.

At købe spil er ikke nemt, for der er mange, der ikke fører korrekt regnskab og altid har en TBP (tilbagebetalingsprocent) på 125% over 1000 spil (overdrivelse fremmer forståelsen), og sådan et regnskab kan kun de aller ypperste bettere føre.

Når man kigger på hjemmesider, som man gerne vil købe spil af, så kig ikke så meget på prisen, for kvalitet koster. Kig derimod på to andre ting. Det vigtigste er, at siden er verificeret af en ekstern hjemmeside. Det kan foregå sådan, at eksperten tilmelder sig et program, og så sender eksperten spillet ind til dem samtidig med, at han sender det ud til alle kunder. Dermed kan man se et reelt regnskab for netop den ekspert, og det giver en større sikkerhed og gennemsigtighed, så man kan vurdere, om man gerne vil betale for det.

En anden ting, som, jeg mener, man skal kigge efter, er, at hvis alle hans spil i løbet af en måned giver underskud, så betaler man ikke for spillene. Det er en meget god service, der motiverer eksperten, så han ikke bare slynger spil ud. At spillene er gratis, hvis der er underskud, ser man hos mange af de mere respektable tipsters, som tager penge for det. Prøv at følge med her eller eksempelvis på oddsfidus.dk eller oddsfiduser.dk.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

De bedste bettingsystemer til at slå bookmakerne – Sidens indhold er reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til bettingsider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Du skal være mindst 18 år for at spille på online spillesider, og vi opfodrer til ansvarlig spil. Er du i tvivl, bør du kontakt www.ludomani.dk eller søge anden hjælp.