Kapitel 2 – Hvordan finder jeg det bedste odds

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU

For at kunne få overskud ved at spille hos bookmakerne er det en fordel, at man altid kan få det højeste odds på markedet. Det kræver, at man har en konto hos alle bookmakerne, da det er meget forskelligt, hvem der udbyder det højeste odds på en kamp. Det er ikke realistisk for en nybegynder at have en kapital, der gør, at man kan sætte penge ind hos alle bookmakerne, og så kunne spille for det man vil på de kampe, man vil. Derfor vil det være en god ide at oprette en gratis konto hos Skrill eller NETELLER, der er virtuelle punge og bliver brugt meget af sportsbettere, især når man spiller for store penge, og man gerne vil kunne overføre penge fra ens bet365 konto til sin Unibet konto meget hurtigt.

Det koster ikke noget at sætte penge ind på sin Skrill konto. Og det plejer heller ikke at koste et gebyr, hvis man gerne vil sætte penge ind på en bookmaker konto eller trække penge ud af ens bookmaker konto og ned i sin virtuelle pung hos Skrill. Det eneste, der koster noget, er, når du skal sende dine penge fra Skrill til din bankkonto. Det koster et gebyr, men det er ikke meget i forhold til hvor stor fleksibilitet, man kan få.

Oddssammenligningssider

Hvis du ikke har brugt dem før, så er det på tide. For oddssammenligningssider gør et stor stykke af det arbejde, man skal lægge i at finde det bedste odds på markedet. Her sammenligner siden sjovt nok alle de odds, bookmakerne har ude på f. eks kampen Manchester United – Chelsea. Oddsforskellen kan nogen gange være helt op til 0.30 – 0.40, så det er bestemt et besøg værd, når du er i gang med at researche omkring den kamp, du gerne vil spille på.

Den, vi gerne vil anbefale, er betbrain.com. Den er gratis og er den klart bedste på markedet efter min mening. Du kan også vælge at finde nogle sider, hvor du skal betale for servicen, og her er forskellen, at man er lidt hurtigere og nok har et lidt breddere udvalg.

Man skal lede længe, hvis man gerne vil sammenligne odds på cykel dueller, for det er der ikke. Man kan dog bruge det til at finde vinderspil eller top3 spil, men hvis man gerne vil spille på NFL eller dansk ishockey, så kan det bestemt bruges.

Af andre sammenligningssider kan vi nævne tip-com, der er kendt for at være hurtige til at opdatere ændringer i odds og så oddsoddsodds.com, som dog ikke har så mange bookmakere de sammenligner imellem, men som er yderst fornuftig.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

De bedste bettingsystemer til at slå bookmakerne – Sidens indhold er reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til bettingsider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Du skal være mindst 18 år for at spille på online spillesider, og vi opfodrer til ansvarlig spil. Er du i tvivl, bør du kontakt www.ludomani.dk eller søge anden hjælp.